woensdag 31 december 2014

Voor iedereen een goed 2015

Ik wens, voor iedereen een gelukkig, gezond en creatief 2015. 


Ik wil  iedereen, die de afgelopen tijd een reactie heeft achtergelaten op mijn blog, bedanken,  dat maakt het bloggen nog leuker. Achterom kijkend is 2014 eigenlijk voor ons best een mooi jaar geweest, natuurlijk met hier en daar een hobbeltje, maar elk huisje heeft zijn kruisje.   Op handwerk gebied heb ik leuke projecten gemaakt. Dit jaar veel om weg te geven en dat voelt goed. 
Als 2015 net zo wordt, dan doe ik het ervoor.  Goede voornemens heb ik genoeg, maar ik weet ook zo langzamerhand wel dat ik ze toch niet allemaal ga uitvoeren. Toch vind ik het belangrijk, om aan het einde van het jaar, er over na te denken, hoe ik het in het nieuwe jaar wil gaan doen.  Je moet jezelf toch elke keer weer nieuwe doelen stellen en natuurlijk zijn er doelen die niet of nauwelijks worden uitgevoerd, maar dan heb ik er in ieder geval wel weer even over nagedacht. Ik ga dit jaar zeker door met bloggen en ook zal er worden gehandwerkt. Heb inmiddels een cursus newborn-fotografie besproken, hoop dus ook echt hier mee door te gaan dit jaar. En ik hoop ook dit jaar weer mooie natuurfoto's te kunnen maken. 
Verder ga ik zeker verder werken aan mijn Dear Roses, als ik al die mooie Dear Janes zie voorbij komen op Facebook en blogs dan word ik daar weer door geïnspireerd. Ook afgelopen dagen heerlijk zitten freubelen met op de achtergrond de top 2000 op tv. Pieter Post wacht nog op een brievenbus, gaat vast wel lukken volgend jaar.Voor straks liggen de blokjes van maand 4 van de Worthing Downs quilt weer klaar om in elkaar gezet te worden.  Het blijft een prachtige quilt met leuke blokjes en hele mooie stofjes. Blijf jullie ook volgend  jaar weer op de hoogte houden van  de vorderingen van deze quilt.
Maar nu eerst een blokje om het dorp lopen met mijn lieve wandelvriendin. Als het kan, gaan we zo vaak mogelijk, ook dat hoop ik volgend jaar weer veel te doen. En verder hoop ik volgend jaar weer leuke dingen te ondernemen met mijn quiltvriendin en de quiltgroepen waar ik bij hoor. De eerste afspraken staan al weer in de agenda en die beloven weer gezellig te worden.  

Mijn oppaskindjes komen de eerste maandag van volgend jaar ook weer en hoop dat we weer gezellige dagen met elkaar gaan beleven. 

Volgend jaar hoop ik ook weer allemaal leuke en gezellige dingen te ondernemen met mijn lieve vriendinnen en familie. En weer lief en leed met elkaar te delen in 2015. Kortom, ik hoop op een goed en gezond 2015 voor iedereen. 
                                                       Groetjes en tot volgend jaar.
                                                                   Brigitt@6 opmerkingen:

 1. Voor jou en jouw famillie een fantastisch en creatief 2015 Brigitta en dat we maar heel veel gezellige Bee uurtjes mogen hebben. Groetjes en een fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie ook een gelukkig en vooral gezond 2015! Groetjes, Jetta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk dat we in het nieuwe jaar saampjes en met onze mannen en kinderen erbij weer leuke dingen gaan ondernemen. Spreek gauw af, want ben reuze benieuwd naar jou sbs. Niet teveel oliebollen eten en tot in het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk al die goede voornemens! Op quiltgebied zal het zeker wel lukken toch?
  Ik wens jullie ook een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig, creatief maar vooral gezond 2015.

  BeantwoordenVerwijderen