zaterdag 15 augustus 2015

Vakantie geluk momentjes

De zomer is gelukkig nog niet voorbij en hopelijk krijgen we straks ook nog een hele mooie nazomer, maar ik wou hier alvast mijn vakantie geluk momentjes met jullie delen, zoals beloofd in mijn vorige blog. 


We hebben een heerlijke vakantie gehad, we moesten even een paar dagen op het mooie weer wachten, maar toen werd het wachten dan ook ruimschoots beloond met prachtig vakantieweer. 


                                 
we hebben genoten van alle soorten weersomstandigheden,mooie luchten,


                            
prachtige zonsondergangen,                            lekkere ijsjes op gezellige plekjes,


heerlijke pannenkoeken. Werd er door de jeugd gezeild, gesurft en gezwommen, 


op de gekste plaatsen gelezen, volgens mij heeft oudste puber wel 12 boeken gelezen, zelf kwam ik niet aan lezen toe, mijn e-reader werd door jongste puber ontdekt. Hij is absoluut geen lezer, maar heeft deze vakantie dan toch een boek van ruim 300 blz-en gelezen, daar heb ik graag mijn e-reader voor uitgeleend.Werd er zelfs nog geleerd in de vakantie,


fanatieke competities Cub gespeeld.Werd er gedold op het strand tijdens zonsondergang, het was de bedoeling een mooie foto van mijn pubers te maken, maar die poging heb ik maar gestaakt.In Giethoorn hebben we genoten, van het gezegde, 
de beste stuurlui staan aan wal. 
Wat was het die zondag ongelooflijk, gezellig druk.We hebben spontane vaartochtjes gemaakt.Zaten we soms, zomaar ineens met ons eigen bord op schoot aan dek van onze boot, toch gezellig met anderen op het terras te eten. Werden de laatste quiltsteekjes gezet in mijn "Koning Willem".Hebben we aan het eind van de vakantie een wensballon opgelaten, welke we door het mooie rustige weer nog heel lang konden volgen boven het meer.


Maar vooral hebben we de afgelopen drie weken genoten van elkaar 
en dat is toch echt vakantie vieren.

Vanochtend mijn beide mannen aan boord gebracht van de mijnenveger "Roermond".  Zij gaan een mooie reis maken naar Sail Amsterdam, met het Zeekadet korps Lemmer, waar jongste puber al jaren lid van is. Vanaf woensdag 19 augustus t/m zondag 23 augustus is Sail Amsterdam, elke avond om half negen is er op NPO 1 een extra Sail journaal.
Groetjes en tot de volgende keer,
Brigitt@

                                       
                              


8 opmerkingen:

 1. Prachtige vakantie foto`s , het genieten spat eraf. En van de 2 pubers kon je geen mooiere foto maken , een twee-eenheid, ze lopen in elkaar over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt weer een heerlijk stukje geschreven. Wat hebben we een lol gehad op het strand bij het maken van de foto van jou pubers. Volgens mij had mijn zeilmeisje niet zo'n goede invloed op de kwaliteit van de foto. Hihi.. Zeilmeisje is ook vreselijk jaloers op jou mannelijke puber. Hij wel naar Sail...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Piep oh meid bedankt dat we mochten
  Meegenieten zaaalig knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie genoten en wat mooie foto's !! wat leuk dat 'je mannen' naar Sail Amsterdam gaan.A.S woensdag gaan wij die kant ook op ... Geniet van je weekend.
  Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke vakantie voor jou en je gezin. Fantastisch Brigitta. Fijn dat je pubers nog mee willen.
  Je hebt weer mooie foto's gemaakt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enig hondje hebben jullie en wat kijkt hij verlekkert naar die ijsjes waar hij natuurlijk weer niets van kreeg.... zielig hoor.
  Nou maar misschien wel een stukje pannenkoek. Of ééntje helemaal, want er is er vast eentje op de grond gevallen :-)
  Prachtige foto's van jullie vakantie en ook van de pubers hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige vakantieplaatjes! Zo te zien en lezen hebben jullie als gezin weer mooie herinneringen gemaakt deze zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtige foto's en volgens mij heerlijke vakantie. Mooie quilt! En wat leuk om onze favoriete buitenspel voor de vakantie terug te zien: Kubb.

  BeantwoordenVerwijderen