donderdag 29 september 2016

Geen steek gezet.De zomer is ten einde, helaas.  Maar wat hebben we een heerlijke na zomer gehad, er leek geen eind aan te komen. Vannacht hoorde ik de wind wel te keer gaan en nu regent het al weer een poosje. Van die druilerige miezer regen, waar je zo heerlijk nat van wordt tijdens het hond uitlaten. Voor volgende week hebben ze alweer mooi weer opgegeven dus kunnen we dan weer volop genieten, alhoewel zo'n druildagje ook echt niet erg is. Kruip zo weer lekker op de bank met mijn eigen storm.
Ja die storm met een dead line. Nou die ga ik dus niet halen hè. Ik heb in de vakantie geen steek gezet, nou ja bijna geen steek. Ik had geen inspiratie, terwijl ik er best zin in had om lekker veel steekjes te gaan zetten en misschien wel met een bijna AFFO thuis te komen. De aankomende eigenaar is inmiddels ingelicht en hij vindt het niet erg, als ie dan maar deze winter afkomt. 

Hij heeft nog even geprobeerd om dan zelf maar een paar steekjes te zetten, :) maar hij laat het toch maar aan mij over.  Ben de schade van de zomervakantie nu aan het inhalen. Overal waar het kan en elke minuut wordt nu besteed aan mijn storm, voor de eerste echte najaarsstorm komt opzetten. Ook deze vakantie bijna geen foto's gemaakt. Wat ik dan wel heb gedaan? Gelezen, heel veel gelezen. Het ene boek na het andere boek van  Simone van der Vlugt, Suzanne Vermeer, John Boyne en nog veel meer.   Een heerlijke relaxte, erg luie vakantie gehad dus. Helaas voor jullie heb ik weinig te laten zien verder. Ik ga maar snel weer door met mijn storm, zodat als die af is ik weer met wat nieuws mag beginnen. Ody en de quilt liggen al te wachten.....

Groetjes en tot de volgende keer,
Brigitt@

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch zo'n rustige vakantie! Lekker lezen en genieten van het prachtige weer. Heb er zelf ook van genoten, maar een beetje regen is wel welkom in de tuin, dus laat maar komen.
  Wat een schitterende foto's van die ondergaande zon, niet te geloven dat het zo mooi was.
  Nu maar lekker verder aan je storm, dan kan je gaan quilten, echt een herfstwerkje toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vergeet nog wat...
  Die tweede foto is zo leuk!
  Dat hondensnuitje dat zegt "leg die quilt weg en ga lekker mij uitlaten baasje".
  Zie trouwens nu pas dat je de storm al aan het quilten bent :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja de herfst komt er nu toch echt aan. De wind loeit om het huis. Al valt de regen hier nog mee. Je storm is vast af als de hagel en sneeuw ons om de oren vliegt. Wat lijkt het al weer lang geleden dat de jeugd aan het zeilen was bij zonsondergang...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig verslag van een super relaxte vakantie!
  Leuk dat zoonlief het ook heel even wilde proberen om wat steekjes te zetten.
  Wat een leuke foto van jullie dochter en zoon met hond (echt een topper)
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen