zaterdag 11 maart 2017

Hartverwarmende dagVrijdag was dan eindelijk de Supergoofdag.  In oktober werd bekend dat Ingrid samen met Coriene van Amaryllis Lifestyle twee dagen organiseerde voor fans van Ingrid haar patronen en haar blog. Natuurlijk moesten wij daar heen. Grietje, Cora, Marguerite en ik hebben ons direct opgegeven en kon de voorpret beginnen. Toen wist ik nog niet eens dat ik de Foep quilt ging maken, laat staan die workshop ging volgen. Het leek ons zo gezellig om met andere quiltsters een dag door te brengen om samen te quilten en de quilts van Ingrid nog een keer te zien en natuurlijk Ingrid zelf ;) Toen ik dan in november besloot de Foep quilt te gaan maken, werd de voorpret voor deze dag alleen maar groter. Mijn doel was om de top klaar te hebben voor de Supergoofdag. Maar helaas gooide mijn vakantie roet in het eten. Ach natuurlijk niet de vakantie zelf, want die was geweldig.  Nee het is de nasleep van de vakantie. Op een of andere manier heeft deze al mijn energie opgesnoept, het is dan ook niet gelukt om Foep af te krijgen. 
Maar niet getreurd, ik heb gewoon alle onderdelen aan elkaar geregen en zo kon ik toch nog een mooie "top" laten zien. 
Jammer genoeg waren er vrijdag maar heel weinig Foeps. Wel hele mooie, dat dan weer wel. Deze en alle andere mooie quilts zijn een dezer dagen vast te bewonderen op het blog van Ingrid. 


De dag was super goed georganiseerd. We werden ontvangen met koffie/thee/cake. Kregen we een goodiebag met oa. Gooflapjes en was er een hele leuke verloting, met mooie prijzen. Zelf had ik ook nog een prijs, een heerlijk Goofs chocoladehart.  


Om 12 uur was er een heerlijke/goed verzorgde lunch en konden we nog  even buiten genieten van het mooie lente weer.


 De hele dag genoten van de prachtige quilts van Ingrid en Coriene. en alle mooie bijna quilts van de andere "Supergooffans". Bij het winkeltje nog vele malen heerlijk "gesmuld" van het prachtige oude kant wat er te koop was en de potjes met echte Goofselaatjeslapjes. Geweldig!  

Had Ingrid tijd om hier en daar gezellig aan te schuiven en met iedereen even een praatje te maken. Super!


's Middags werden we getrakteerd op heerlijke Supergoof koeken.Lieve Ingrid en Coriene, bedankt voor deze geweldige dag. Een dag om nog lang van na te genieten. Een dag om van te hopen dat hij nog een keer komt. 

Helaas had Marguerite een dubbele afspraak staan en kon ze niet mee, maar gelukkig kon Miranda haar plekje opvullen. Het was super gezellig dames, bedankt en op naar het volgende uitje. Ik ga kijken of ik buiten het zonnetje nog even kan opzoeken om weer wat energie op te doen. Misschien lukt het nog om een vogeltje te maken, want stel dat er volgend jaar weer een Supergooffandag komt dan moet de quilt toch wel klaar zijn....;)

Groetjes en tot de volgende keer,
Brigitt@


11 opmerkingen:

 1. Ja! Ik ben het he-le-maal met je eens. Samen met jou, Miranda en Cora heb ik een Supergoofsedag gehad.
  Zo tot in de puntjes verzorgd, het was geweldig.
  Ik hoop dat er volgend jaar ............................

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er zeker gezellig uit! En wat ben jij al ver met jouw Foep-quilt! Ik ga zaterdag naar een Foep workshop. Ik ben heel benieuwd! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi
  Ik ben vandaag, zaterdag dus geweest en het was een feest!!
  Ook nu weinig foeps alleen het middenstuk van mij en middenstuk van Milou.
  Van mij mag er gauw weer zo'n supergoofdag komen
  Groetjes
  Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een super gezellige en goed verzorgende dag.
  Gr. Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Brigitta wat een mooi verslag van een heerlijke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal niets op aan te merken..het was gewoon te leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prettig verslag en mooie foto's. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dat je al heel veel klaar had van de Foep quilt hoor.
  Mooi al die blokken, en wat lijkt het me leuk om die mooie quilts van Ingrid te bekijken.
  Kan me goed voorstellen dat het even duurt eer je energie weer op pijl is na die mooie maar intensieve vakantie.
  Lekker rustig aan doen dan maar.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn om te lezen dat jullie een super geslaagde dag hebben gehad.
  Helaas had ik ineens een weekendje Terschelling. Dat kon ik bij het opgeven niet weten. Maar Miranda was zo lief om voor mij in de plaats te gaan. Je quilt wordt al prachtig...

  BeantwoordenVerwijderen